Stein Bondroit & Mare Van Britsom heersen op finaledag Yonex JMC

2x goud en 1x zilver op de Masters voor Stein Bondroit

De finaledag van de Yonex Junior Master Circuit is de dag dat de beste 8 spelers uit het eindklassement van het Junior Master Circuit tegen elkaar spelen per leeftijdscategorie. Het is zo een beetje te vergelijken met de Masters in het tennis. De Masters gingen dit jaar door in Bassily (bij Enghien).

Stein Bondroit eindigde het eindklassement als leider in de 3 disciplines en haalde daar bijzonder veel vertrouwen uit. In het Jongens enkel U15 won Stein Bondroit vlot zijn poule en mocht hij zich opmaken voor een finale tegen vice-Europees kampioen Juliën Carraggi. Stein speelde een knappe wedstrijd maar kon een nederlaag in 2 sets niet vermijden. Niet getreurd, er kwamen nog kansen.

In het gemengd dubbel U15 lagen de duo’s enorm dicht bij elkaar. In de halve finale wonnen Stein & Joke De Langhe (Zwijndrecht) na een bijzonder spannende driesetter. En ook in de finale was het spanning troef. Opnieuw werd in 3 sets de overwinning gepakt en de daarbij horende Masters  titel.
De weg naar de finale in het jongens dubbel U15 lag open door de afwezigheid van Van Nieuwkerke. Met vaste partner Siebe Lodders werd in de finale probleemloos komaf gemaakt met Debaere/Vandekandelaere (W-Vlaanderen) en zo mocht Stein een 3de beker mee naar huis nemen. Een ongelofelijk dikke proficiat Stein!!!

Ook goud voor Mare Van Britsom!

Wij brengen bij deze ook graag hulde aan Mare Van Britsom . Mare komt volgend seizoen namelijk aansluiten bij de Lokerse Badmintonschool en zal ook op uitleenbasis competitie voor ons spelen. De eerstejaars U13 wist in het gemengd dubbel te stunten door het eerste reekshoofd Iljo Van Delsen & Siebelijn De Sutter uit te schakelen met haar dubbelpartner Jens Smet (Plumula Bornem). En ook de finale werd zowaar gewonnen. 2 W&L’ers gingen in 2 sets voor de bijl. Een dikke proficiat Mare!